Gimnastičari-pentrači

image
Slobodno „pentranje“ po umjetnoj stijeni za djecu

GRUPA  : PentrOSi (mali osječki penjači) – PETKOM POPODNE

** tijekom ljeta od 1. srpnja do početka školske godine trening pentranja biti će besplatan za sve naše članove u sklopu trećeg treninga tjedno (2 gimnastička redovna treninga + jedan penjački,odnosno „pentrački“)   

**tijekom školske godine za one koji žele postati PentrOSi cijena će biti 300kn (uključuje 2 redovna gimnastička treninga ood sat vremena + jedan pentrački koji traje sati pol)

 

O PENJANJU :

Sportsko penjanje je sport u kojem se za napredovanje po umjetnoj i prirodnoj stijeni upotrebljava vlastita statička i dinamička snaga, izdržljivost, tehnika penjanja inteligencija,spretnost i snalaženje, To je sport u kojem se zajednički aktiviraju fizičke i mentalne sposobnosti.  Idealna je sportska aktivnost za djecu i mlade (kao i za one malo starije), jednako pogodna za rekreativce kao i za one malo ambicioznije. Sportsko penjanje se razvilo iz alpinizma promjenom načina razmišljanja. Uspon se svladava isključivo vještinom i snagom vlastitog tijela uz korištenje udubljenja ili izbočina na stijeni kao oslonca. Sportskim penjanjem mogu se baviti svi bez obzira na godine. Umjetne stijene su prilagođene svakome: onima koji se nikada nisu penjali, ali i iskusnim penjačima.

O PENTRANJU :

Mala djeca u svojim najranijim godinama života kroz igru počinju sa raznoraznim pentranjima po krevetima, stolicama, stolovima, ormarićima, drveću, ogradama.....po svemu na što se može pentrati te tako razvijaju spretnost, snagu i snalaženje! To je prvi i najprirodniji način razvoja sposobnosti djeteta kroz zabavu i igru uz naravno malo osjećaja uzbuđenja i adrenalina!

Želite li da se vaše dijete uz školu gimnastike postane i član naših PentrOSa?

Osim što poboljšava ukupni mišićni tonus, statičku snagu i opće motoričke vještine nogu i ruku, istovremeno razvija, ravnotežu, koordinaciju i psiho-fizički fokus. Potiče i razmišljanje, odnosno rješavanje problema, snalaženje u novim situacijama u sklopu zadataka koje će od trenera dobiti a tiču se savladavanja puteva i prepreka na umjetnoj stijeni!! Psihološki, uči vlastitim granicama, uči se suočavati sa izazovima,preprekama i malim strahovima, a povrh svega uči ispravno usmjeriti svoju energiju. Iako je penjanje individualan sport, male ćemo PentrOSe učiti timskom radu, te međusobnoj podršci i bodrenju uz puno adrenalinske zabave, raznih igara i mini natjecanja

Treneri-Osijek

image
Goran Solar
+385 98 21 55 90
image
Boris Bukovec
+385 91 511 11 17
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net