Utorak, 24 Prosinac 2013 00:00

Andrej i Renato - rezultati do 2013 - video

Kratki pregled rezultatskih uspjeha A.Korosteljeva i R.Prpića:

1. Andrej Korosteljev- vrhunski sportaš Hrvatske I kategorije

Aktualni brončani junior s posljednjeg Prvenstva Europe za juniore i 7. senior, ali i najmlađi senior na Svjetskoj rang listi u vježbi na tlu u 2013. g..Isto tako i najmlađi osvajač medalje u povijesti Svjetskih kupova na turnirima Svjetskog kupa (Grand prix Osijek, 2013.), prvi hrvatski gimnastičar-finalist na Euopskim olimpijskim igrama mladih i druga najveća nada hrvatskog sporta u izboru HOO-a u 2012. godini., član najbolje hrvatske seniorske gimnastičke vrste na Svjetskom prvenstvu 2013. u Antwerpenu i uz Renata Prpića jedan od dvojce osječkih gimnastičara reprezentativaca, članova našeg kluba, kojega u 2013. godini, na osnovu ostvarenih rezultata programski prati HOO. (Program IIA). Andrej je jedan od najmlađih vrhunskih sportaša Hrvatske I kategorije s rezultatskim ostvarenjima, koji ga za 2014. godinu svrstavaju u viši razvojni progradm,- Program III HOO-a U najavama za EP-2013. g. Europska gimnastička federacija najavljivala ga je na svojim web stranicama kao mladog gimnastičara, koji bi mogao iznenaditi europsku gimnastičku elitu. Andrej je bio dobitnik “Trofeja kuna” grada Osijeka za 2010. godinu za darovite sportaše.

Vidi izvedbu vježbe na tlu za broncu na Svjetskom kupu u Osijeku 2013 - Andrej Korosteljev (CRO) @ Floor WC Osijek 2013

2. Renato Prpić – vrhunski sportaš Hrvatske III kategorije

Aktualni finalist zadnjeg juniorskog prvenstva Europe u vježbi na konju s hvataljkama (8. u konkurenciji 90 gimnastičara)., član najbolje hrvatske seniorske gimnastičke vrste na Svjetskom prvenstvu 2013. u Antwerpenu i uz Andreja Korosteljeva, jedan od dvojce osječkih gimnastičara reprezentativaca kojega, na osnovu ostvarenih rezultata u 2013. godini programski prati HOO. (Program IIB), kao 17 godišnji junior osvajač je bodova za seniorski Svjetski kup u 2012. godini s plasmanom na 9. mj., kao prvom rezervom.za finale. Renato je s 17. g, dobno još juniorska kategorija u. 2012. g. postao vrhunski sportaš Hrvatske III kategorije , a ove godine je tu kategoriju vrhunskog sportaša Hrvatske ponovo potvrdio. Renato je bio dobitnik trofeja kuna grada Osijeka za 2007. godinu za darovite sportaše.

Vidi izvedbu vježbe na konju s hvataljkama pred seniorsko Svjetsko prvenstvo 2013. u Antwerpwnu - Renato Prpić, 20.9.2013.

Kako do nas?


Veća karta

Veća karta

Brončani nastup Andreja Korosteljeva

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net