OSIJEK - Svjetski kup 2009.

2009. godine GK Inova gim se "pobrinuo" da u Osijek i Hrvatsku dovede svjetsku gimnastičku elitu te organizira Svjetski kup A kategorije - najjače natjecanje Svjetkoga kupa!
Uz duplo veći nagradni fond nego inače, moderan, zanimljiv i brzo organiziran sustav kvalifikacija i finala interesantno je da su gledatelji u Osijeku mogli vidjeti svjetske prvake na svakoj od 6 muških gimnastičkih disciplina! A i konkurencija u ženskoj gimnastici bila je iznimno jaka sa mnogo osvajačica svjetskih i europskih medalja.

Tada su u Osijeku nastupili predstavnici 34 svjetske zemlje, a Svjetska Gimnastička Federacija je natjecanje pohvalila kao vrlo uspješno i odlično organizirano!

Svjetski kup Osijek 2009.

Video - o nama

Poštovani roditelji-potencijalni članovi našega gimnastičkog kluba (bilo u Osijeku-bilo u Zagrebu ili Velikoj Gorici) ovim kratkim video filmićem Vam predstavljamo rad i školu našega gimnastičkog kluba koja je identična na sve tri lokacije! Nadamo se da će Vam se svidjeti te da ćete se odlučiti postati dio naše velike obitelji koja okuplja oko 600-tinjak članova!!
**Trenerski tim *GK Inova gim Osijek-Zagreb-Velika Gorica"

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net